Joomla Forumu

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Haberler:

Özel mesajla istenen destek, soru ve istekler yanıtlanmayacaktır. Forumdan bizlere dilediğiniz sorunu iletip çözüm arayabilirsiniz, böylesi hem forum mantığına daha uygundur hem de aynı sorunu yaşayacak olanlara da yol gösterici olacaktır. Konu açmadan önce arama yapmanızı önemle rica ederiz.

Gönderen Konu: NoixACL 2.0 Beta Üye Erişim Kontrolü Bileşeni Soru-Cevap Alanı  (Okunma sayısı 874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zozan

• Kâmil Menhec
  • Kahraman Üye
  • Teşekkürler: 9
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 565

noixACL 2.0 Beta aşamasında olan ücretsiz bir üye yönetimi bileşeni. Bu ücretsiz bileşen ile etkin bir üye yönetimi erişim kontrolü yapabiliyorsunuz. İçerik, Modül ve Menü yönetimi konusunda tüm izinleri ayarlayabileceğiniz ve yeni kullanıcı gruplarıda oluşturabileceğiniz bu eklenti oldukça kullanışlı ve basit görünüyor.
Bileşenin Kurulum ve kullanımı hakkında kısa bilgi >>>burada yer almaktadır.

menhec.com | joomlarehberi.com --->Karanlık bir yolda elinde Kur'an'ın ve sünnetin nuru olmadan yürüyen bir insana şeytandan başka yol gösterici var mıdır?

ShamyL

• Ayaz Şamil Keskinkılıç
  • Kahraman Üye
  • Teşekkürler: 7
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 775

eywallah zozan.. bu aralar sorulmaya başlanan bileşenlerden biriydi saolasın :)

Paylaşılan makalelerin (kişilerin kendi yazdıkları) izin alınmadan başka bir platformda yayınlanması yasaktır. Vicdan varsa elinizi koyun..

aTeN

• Yeni Üye
  • *
  • Teşekkürler: 1
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 23

Teşekkürler zozan üzzerinde çalıştığım bir site vardı tamda ihtiyacım olan şey :) anlatımda dil dosyası da gayet güzel indirip bi denemesini yapalım.
Selametle

zozan

• Kâmil Menhec
  • Kahraman Üye
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Ben teşekkür ederim.
Dil dosyası için Ali'ye teşekkürler :)

menhec.com | joomlarehberi.com --->Karanlık bir yolda elinde Kur'an'ın ve sünnetin nuru olmadan yürüyen bir insana şeytandan başka yol gösterici var mıdır?

ShamyL

• Ayaz Şamil Keskinkılıç
  • Kahraman Üye
  • Teşekkürler: 7
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 775

bi teşekkür de benden :)

Paylaşılan makalelerin (kişilerin kendi yazdıkları) izin alınmadan başka bir platformda yayınlanması yasaktır. Vicdan varsa elinizi koyun..

memoc@n

• ÖZEL MESAJ ALIMIM KAPALIDIR..!
  • Kahraman Üye
  • Teşekkürler: 42
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2492

Joomla 1.6 da artık bu tip eklentilere gerek olmaksızın bu işlemleri yapacağız o zamana kadar bu tip eklentilerle iş görebiliriz

ibrahbas

• JD Yönetim
  • *
  • Teşekkürler: 0
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 135

Ynt: NoixACL 2.0 Beta Üye Erişim Kontrolü Bileşeni Soru-Cevap Alanı
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2009, 17:31:20 »
eline sağlık zozan kardeş duyduğumdan beri joomla 1.6 yı merak etmeye başladım :)

Ali

• Kaotik vaka
  • Tam Üye
  • Teşekkürler: 5
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 138

• I was living or dead, who cares that ...
Yeni sürümü 2.0.6 yayında pluginlerde güncellenmiş galiba 

toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım ,hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım

risedre

• Yeni Üye
  • *
  • Teşekkürler: 0
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1

bileşeni ve botu kurdum.üye gruplarının ismini türkçe yaptım.docmanı yönetemiyorum ve göremiyorum._DML_NOT_AUTHORIZED hatası veriyor.yardımcı olurmusunuz.

zozan

• Kâmil Menhec
  • Kahraman Üye
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Noixin bildiğim kadarıyla menülerde ve modüllerde erişim kontrolü sağlıyor. Yoksa bir bileşenin kullanım izinlerine erişimi yoktur biliyorum. İncelemek lazım.

Sizin yapmak istediğiniz menü öğelerinde istediğiniz üyelerin docmana ulaşmasımı?

darkeagle12

• Acemi Üye
  • **
  • Teşekkürler: 4
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 52

« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2009, 16:07:47 »
NoixACL herşeye erimizi yetkilendirebiliyor. Tğm denetimi düzenliyor  ;D  Sadece direk birleşenlere erişimi denetlemiyor. Ancak onun içinde katagorileri erişimi düzenleyerek katagori içinde makalelere erişimi denetliyebiliyorsunuz.

NoixACL kurmadan önce tüm birleşen ve eklentilerinizi yüklemenizi öneririm. Yoksa yeni eklediklerinize erim izni yok gibi hatalar alıyorsunuz. Unutmayın bu birleşen beta. Ayrıca adaptörlerin en son sürümlerini takip edip onları yükleyin.

Docman yönetimini admin panelden mi yapamıyorsun? Ön sayfadan mı?

darkeagle12

• Acemi Üye
  • **
  • Teşekkürler: 4
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 52

« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2009, 00:38:40 »
site yedeğini yüklerken hata aldım  :(  joomlapack ile yedeğini aldığım siteyi yeniden yüklediğimde menülerde hata aldım. Menüler görünmüyordu. noixacl ı kaldırıp denedim sorun olmadan çalıştı. Bu konudada bilgi vermek istedim...

Enes

• JD Yönetim
  • *
  • Teşekkürler: 24
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 494

« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2009, 00:45:29 »
site yedeğini yüklerken hata aldım  :(  joomlapack ile yedeğini aldığım siteyi yeniden yüklediğimde menülerde hata aldım. Menüler görünmüyordu. noixacl ı kaldırıp denedim sorun olmadan çalıştı. Bu konudada bilgi vermek istedim...

Paylaşımlarınız ve bilgilendirme için teşekkürler :)

Joomla Bilgi Yeni Joomla Bilgi Kaynağınız!
Sultan Papağanı
Joomla Destek